Blog

RECEPT - MAKRONKY SE SLANÝM KARAMELEM

RECEPT - MAKRONKY SE SLANÝM KARAMELEM

Makronky chutnají snad všem, neznáme nikoho, kdo by je nemiloval. Skládají se z vaječného bílku, moučkového cukru a mandlové mouky. Makronky jsou na povrchu hladké a uvnitř musí po upečení...

RECEPT - MAKRONKY SE SLANÝM KARAMELEM

Makronky chutnají snad všem, neznáme nikoho, kdo by je nemiloval. Skládají se z vaječného bílku, moučkového cukru a mandlové mouky. Makronky jsou na povrchu hladké a uvnitř musí po upečení...

RECEPT - KOBLIHY S KARAMELOVÝM KRÉMEM

RECEPT - KOBLIHY S KARAMELOVÝM KRÉMEM

Koblihy - dezert našich babiček. Příprava se může zdát jako neskutečná alchymie, ale přesvědčíme vás, že tomu tak není. A pokud vás koblihy s domácí marmeládou omrzely (stejně jako nás),...

RECEPT - KOBLIHY S KARAMELOVÝM KRÉMEM

Koblihy - dezert našich babiček. Příprava se může zdát jako neskutečná alchymie, ale přesvědčíme vás, že tomu tak není. A pokud vás koblihy s domácí marmeládou omrzely (stejně jako nás),...

RECEPT - CHEESECAKE S KARAMELEM A OŘECHY

RECEPT - CHEESECAKE S KARAMELEM A OŘECHY

Cheesecaků existuje nespočet a nejvíce nejvíce nás na tomhle druhu dezertu baví, že se dá udělat nespočet různých příchutí. Cheesecake se nejčastěji skládá z korpusu pomletých sušenek a másla, smetanového...

RECEPT - CHEESECAKE S KARAMELEM A OŘECHY

Cheesecaků existuje nespočet a nejvíce nejvíce nás na tomhle druhu dezertu baví, že se dá udělat nespočet různých příchutí. Cheesecake se nejčastěji skládá z korpusu pomletých sušenek a másla, smetanového...

RECEPT - VĚTRNÍKY

RECEPT - VĚTRNÍKY

Neotřelá klasika, se kterou se experimentuje už od 16. století a najdeme ji snad v každé cukrárně. I když ne v každé cukrárně najdete dobrý a poctivý větrník.

RECEPT - VĚTRNÍKY

Neotřelá klasika, se kterou se experimentuje už od 16. století a najdeme ji snad v každé cukrárně. I když ne v každé cukrárně najdete dobrý a poctivý větrník.